Lamberts Drogisterij Voedingssupplementen

Lamberts Drogisterij Voedingssupplementen 1 tot 30 van totaal 72 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Zink (zinc) citraat 15 mg Mineralenpreparaat Samenstelling: Elke capsule bevat: Zink (als citraat) 15 mg Hulpstoffen: Calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel, microkristallijncellulose, siliciumdioxide, magnesium-stearaat en stearinezuur. Desintegratietijd: binnen een uur. Hypo-allergene formule. Alle mineralen worden vermeld in elementaire waarden. Gebruik: 1 tablet per dag bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: In enkele gevallen kan zink wanneer het wordt ingenomen op een lege maag lichte maagklachten, zoals misselijkheid, veroorzaken. Langdurige inname van 25 mg zink of meer kan leiden tot anaemie. Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�10.00
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Osteoguard bevat 500 mg calcium, 250 mg magnesium en 1,5 mg borium per tablet. Osteoguard: * voor sterke botten en tanden * voor een gezond zenuwstelsel * voor de synthese van vitamine D
health|speciaal|botten
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�11.00
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Zincatest Samenstelling: Elke 5 ml bevat: Zink (als sulfaat) 15 mg Hypo-allergene formule. Alle mineralen worden vermeld in elementaire waarden. Gebruik: Dit product is een suspensie van zink, die niet alleen is bedoeld als voedingssupplement, maar ook kan worden gebruikt als een snelle en accurate smaaktest ter bepaling van de zinkstatus in het lichaam. Als voedingssupplement: neem een lepel met 5 ml Zincatest bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Desgewenst kunt u het oplossen in water of sinaasappelsap. Als smaaktest: minstens een uur na voedsel of drinken; neem een lepel met 5 ml Zincatest, roer dit in 60 ml water en laat onmiddellijk daarna 5 ml van het verdunde mengsel in de mond rondspoelen. Dan doorslikken of uitspugen. (Maak een vers mengsel elke keer dat een test wordt vereist.) De smaaksensatie zal een van de volgende zijn: negatief of laag - smaakt als water matig negatief of laag - een droge, harige, mineraalachtige of mogelijk zoete smaak ontstaat na enkele seconden matig positief - duidelijke smaak die steeds sterker wordt positief - onmiddellijk wordt een sterke, onaangename smaak geproefd. Bij smaaksensatie 1 of 2 doorgaan met het aanbevolen dagelijks gebruik van Zincatest of een ander zinksupplement, totdat smaaksensaties 3 of 4 worden ervaren. Gebruik: In enkele gevallen kan zink wanneer het wordt ingenomen op een lege maag lichte maagklachten, zoals misselijkheid, veroorzaken. Langdurige inname van 25 mg zink of meer kan leiden tot anaemie. Na openen de dop terug plaatsen en in de ijskast bewaren. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�11.20
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Vitamine B1 (Thiamine) draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en een normale werking van het hart.
health|voedingssupplement|vitaminen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�12.30
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Volgens bronnen binnen de WHO (World Health Organisation) zorgt het tekort aan ijzer in de voeding tot het meest voorkomende mineraaltekort in de wereld. Alle leeftijden en beide seksen zijn betrokken, maar vooral vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Dit product is een specifiek ijzersupplement, waarvan de formule is gericht op maximale absorptie en gebruik. Het probleem van constipatie, dat zo vaak gezien wordt bij de toediening van andere vormen van ijzer, wordt vermeden, wat resulteert in een verhoogde compliance bij de gebruiker. Mineralensupplement Samenstelling Elke tablet bevat: IJzer (als citraat) 14 mg Hulpstoffen: Dicalciumfosfaat, cellulose, Tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose en glycerine), stearinezuur, siliciumdioxide en magnesiumstearaat. Gebruik 1 tot 2 tabletten tijdens een maaltijd. Let op! Deze tabletten bevatten ijzer, wat bij een grote inname schadelijk kan zijn voor kinderen. Bij een inname van meer dan 20 mg ijzer kan de maag van slag raken bij mensen die daar gevoelig voor zijn. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�12.80
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Inname van voldoende calcium is van groot belang voor het behoud van gezonde botten en tanden. Calcium is het meest aanwezige mineraal in het lichaam, waarvan 99% zich in de tanden en botten bevindt. CalAsorb biedt calcium in citraatvorm voor maximale absorptie. 3 tabletten CalAsorb levert 800mg Calcium, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Het is eventueel samen met MagAsorb een ideale combinatie. Verkrijgbaar in een verpakking van 60 en 180 tabletten. Mineralenpreparaat Samenstelling: Specificaties per dagdosering (= 3 tabletten) % ADH* Calcium (als citraat) 800 mg 100 *ADH=Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Hulpstoffen: cellulose, vezel cellulosepoeder, tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose, glycerine), siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat. Geschikt voor vegetariërs Gebruik: Neem 3 tabletten per dag, bij voorkeur bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�12.85
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Inname van voldoende calcium is van groot belang voor het behoud van gezonde botten en tanden. Calcium is het meest aanwezige mineraal in het lichaam, waarvan 99% zich in de tanden en botten bevindt. Calcium tabletten zijn vaak groot. Daarom heeft Lamberts kauwtabletten met een plezierige citroensmaak ontwikkeld, waardoor het gebruiksgemak enorm verbeterd. In plaats van de toevoeging van suiker maakt Lamberts gebruik van Fructo-oligosacchariden. Dit is een speciaal type vezel, die zoet smaakt en oplosbaar is. Deze natuurlijke zoetstof wordt geëxtraheerd uit de Cichorei wortel en heeft als voordeel dat geen negatieve invloed heeft op tandbederf. Samenstelling Elke tablet bevat: Vitamine D 2,5µg Calcium (als carbonaat) 400mg Fructo-oligosacchariden (FOS) 1000mg Ingredienten: Calciumcarbonaat, Fructo-oligosacchariden, Stearinezuur, smaak (Citroen), Magnesiumstearaat, zoetstof: Sucralose, Vitamine D3. Gebruik: Kinderen ouder dan 4 jaar: dagelijks 1 tablet bij een maaltijd. Volwassenen: dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�14.10
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Magasorb Mineralenpreparaat Magnesium is het op één na meest voorkomend mineraal in de cel. Het is belangrijk voor het verloop van vele metabole processen. Aanvulling van magnesium kan dan zinvol zijn. Veelal wordt een minimale intake van 150mg geadviseerd maar 300-600mg per dag is zeker niet ongebruikelijk. MagAsorb voorziet het lichaam van extra magnesium. Het is belangrijk dat magnesium wordt aangeboden in een vorm die maximaal wordt geabsorbeerd en verwerkt door het lichaam. De citraat-vorm biedt een hoog biologisch beschikbaar magnesium en dat maakt MagAsorb tot het product van beste keus. Samenstelling: Bevat per tablet: Magnesium (als citraat) 150 mg Hulpstoffen: Gemodificeerd zetmeel, cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide, en magnesiumstearaat. Tablet: hydroxypropyl methylcellulose en glycerine. Desintegratietijd: binnen een uur. Alle mineralen worden vermeld in elementaire waarden. Gebruik: 1 tot 3 tabletten per dag bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: Inname van meer dan 400 mg magnesium per dag kan in enkele gevallen leiden tot lichte maagklachten. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�14.10
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
P { margin-bottom: 0.21cm; } Lamberts Calcium Pantothenaat Vitaminepreparaat Pantotheenzuur is een wateroplosbaar B complex vitamine en wordt ook wel vitamine B5 genoemd. Het draagt bij tot een normale synthese en normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Pantotheenzuur draagt ook bij tot normale mentale prestaties. Specificaties per dagdosering (= 1 tablet): % ADH* Pantotheenzuur 500 mg 8333 (als Calcium Pantothenaat) *ADH=Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingrediënten: Dicalciumfosfaat, Pantotheenzuur (Calciumpantothenaat), Cellulose, tabletcoating (kleur: IJzeroxiden, Titaandioxide, Glycerine), Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat. Geschikt voor vegetariërs Gebruik: Neem dagelijks 1 tablet bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|vitaminen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�14.70
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Premtesse Multipreparaat voor vrouwen in de menstruatieleeftijd Omstandigheden geassocieerd met de hormonale ?balans? bij de vrouw spelen een belangrijke rol. Rond de 70% van de vrouwen hebben in meer of mindere mate last van dit fenomeen. Het belang van een gezonde voeding in relatie tot het bovengenoemde is algemeen bekend. Premtesse is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de menstruatieleeftijd. Deze bevat 20 nutriënten, inclusief Vitamine B6 welke bekend is vanwege zijn regulering van de hormonale activiteit. Verder een relevante hoeveelheid van 400mg Magnesium en ook Chroom wat de instandhouding van normale bloedglucose gehalten bevordert. Premtesse kan naast andere supplementen worden gebruikt zoals Teunisbloemolie en Borageolie. Twee tabletten bevat: Vitamine A 700 µg Pantotheenzuur (B5) 10 mg Vitamine D 10 µg Calcium (als carbonaat) 100 mg Vitamine E 10 mg Magnesium (als oxide) 400 mg Vitamine K 75 µg IJzer (als fumaraat) 15 mg Vitamine C 80 mg Zink (als citraat) 15 mg Thiamine (B1) 10 mg Koper 0,5 mg Riboflavine (B2) 10 mg Selenium 110 µg Niacine (B3) 16 mg (als L-Selenomethionine en Natriumseleniet) Vitamine B6 50 mg Chroom (als chloride) 200 µg Foliumzuur 400 µg Jodium (kaliumjodide) 150 µg Vitamine B12 2 µg Hulpstoffen: Dicalciumfosfaat, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, tabletcoating (kleur: Titaandioxide & IJzeroxiden,Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Crosslinked Cellulose Gom. Gebruik: 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Donkerkleuring van de urine is normaal. Dit is onschuldig en duidt erop dat het lichaam de Vitamine B2 (Riboflavine) effectief gebruikt. Het product bevat IJzer. Dit kan bij excessief gebruik schadelijk zijn voor zeer jonge kinderen. Langdurige inname van dergelijke hoeveelheden B6 kan leiden tot milde tintelingen en gevoelloosheid. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|multi|vrouw
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�14.70
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Koreaanse Ginseng, soms ook Chinese, Aziatische of Panax Ginseng genoemd, wordt in de Chinese geneeskunde al vele duizenden jaren toegepast. Traditioneel wordt het gebruikt om het welzijn te verbeteren, vooral bij ouderen (50+). De belangrijkste actieve inhoudsstoffen in Koreaanse Ginseng vindt men in de wortel. Deze wortel bevat meer dan 20 verbindingen, geclassificeerd als ginsenosiden. Lamberts Koreaanse Ginseng bevat 1200 mg van de wortel in de vorm van een geconcentreerd 120 mg extract met een gegarandeerde hoeveelheid van 24 mg ginsenosiden. Samenstelling: Elke tablet bevat: Droogextract equivalent van Koreaanse Ginseng 1200 mg (als 80 mg extract) Bevat Ginsenosiden 20 mg Hulpstoffen: dicalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, titaandioxide, koperchlorofylline, glycerine, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat. Desintegratietijd: minder dan 1 uur. Gebruik: 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|adaptogenen en Q10
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�14.95
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Zink (zinc) plus zuigtabletten Mineralenpreparaat Specificaties per dagdosering (= 3 zuigtabletten): % ADH* Vitamine C 90 mg 114 Riboflavine 1,05mg 75 Zink 6 mg 60 Bijenpropolis 7,5 mg Honing 75mg *ADH=Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Ingredienten: Zoetstoffen: Xylitol & Sorbitol, Dextrose, Smaakstoffen: Honing, Citroen* & Sinaasappel*, Vitamine C (Ascorbinezuur), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Zinkcitraat, Bijenpropolisextract, Riboflavine. *met antioxidant Alpha Tocopherol Geschikt voor vegetariërs. Gebruik: Kinderen: zuig langzaam 3 tabletten per dag. Volwassenen: zuig langzaam tot 7 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�15.15
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Multi Guard is een uniek supplement van vitamines en mineralen. Elk tablet bevat hooggedoseerde essentiële vitaminen en veel gecheleerde mineralen (waaronder hoge doses chroom, molybdeen en selenium). Mineralen worden het beste opgenomen als ze net als in de natuur zijn gebonden (gecheleerd) aan bijvoorbeeld een aminozuur of citroenzuur, zoals het geval is in de Multi Guard.
health|voedingssupplement|multi|algemeen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�15.15
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Vitamine C en bioflavonoïden beschermen je cellen tegen vrije radicalen en bevorderen een goede weerstand en een gezond immuunsysteem. Vitamine C 500 Time+ bioflavonoiden: * Voor het onderhoud van gave bloedvaten * Bioflavonoïden versterken effectiviteit en absorptie van Vitamine C * Met rozenbottelsiroop als natuurlijke bron van vitamine C * Werkzame stoffen komen geleidelijk vrij gedurende een periode van 6-8 uur * Bevat 500 mg vitamine C, 25 mg rozenbottel en 25 mg bioflavonoïden per tablet
health|voedingssupplement|vitaminen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�15.15
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
B-complex werkt in het lichaam als een vitaminegroep. Ze zijn onmisbaar voor het vrijmaken van energie uit voedsel en voor de omzetting van vetten en eiwitten. Vitamine B-complex: * bevordert de stofwisseling * helpt bij vermoeidheid * heeft een gunstige werking op de slaapfunctie * goed voor huid, haar en nagels * bevordert het concentratievermogen * voor soepele spieren en gewrichten
health|voedingssupplement|vitaminen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�16.40
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Rozenbottels zijn een natuurlijke rijke bron van Vitamine C, wat bijdraagt tot normale collageenvorming voor de normale werking van de botten, het kraakbeen, tanden, de huid en de bloedvaten. Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: %ADH* Rozenbottel (als 500mg extract) 10.000mg Bevat: Vitamine C 250mg 313 *=Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Ingredienten: Calciumcarbonaat, Rozenbottel Extract (Ascorbinezuur, Natuurlijk Rozenbottel Extract), Cellulose, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, kleur: Titaandioxide & IJzeroxides, Glycerine), Crosslinked Cellulose Gom, Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat. Geschikt voor vegetariërs. Gebruik: Neem 1 tablet per dag met een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 01-2016
health|speciaal|antioxidanten
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�16.55
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts A-Z Multi is een één-per-dag formule die alle belangrijke micronutriënten bevat in 100% ADH hoeveelheden. Het is bruikbaar als onderhoudssupplement voor iedereen van 13 jaar en ouder. A-Z Multi is zeer gunstig geprijsd en daardoor concurrerend in de markt. Multipreparaat Om voldoende Calcium en Magnesium (ADH niveau) binnen te krijgen, kan A-Z Multi worden gecombineerd met Osteoguard. Het is niet mogelijk dit in A-Z Multi te verwerken daar dan de tablet te groot zou worden, omdat zowel Calcium als Magnesium veel ruimte innemen in een tablet. Samenstelling Specificaties per dagdosering (= 1 tablet): % ADH * Vitamine A 800 ?g 100 Vitamine D 10 ?g 200 Vitamine E 12 mg 100 Vitamine K 75 ?g 100 Vitamine C 80 mg 100 Thiamine 1,1 mg 100 Riboflavine 1,4 mg 100 Niacine 16 mg 100 Vitamine B6 1,4 mg 100 Foliumzuur 200 ?g 100 Vitamine B12 2,5 ?g 100 Biotine 50 ?g 100 Pantotheenzuur 6 mg 100 Calcium 200 mg 25 Magnesium 100 mg 27 IJzer 14 mg 100 Zink 15 mg 150 Koper 1 mg 100 Mangaan 2 mg 100 Selenium 55 ?g 100 Chroom 50 ?g 125 Jodium 150 ?g 100 Silicea 2 mg nvt *ADH=Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten: Dicalciumfosfaat, magnesiumoxide, potassiumchloride, vitamine C (ascorbinezuur), cellulose, ijzer, Vitamine E (dl-alpha tocopheryl acetaat), niacine (nicotinamide), zinkoxide, stearinezuur, vitamine A acetaat, kopersulfaat, magnesiumstearaat, pantotheenzuur, vanadium AAC, siliciumdioxide, mangaansulfaat, vitamine B6 (pyridoxine HCI), vitamine D3, betacaroteen, thiaminemononitraat, riboflavine, chroom AAC, vitamine K, foliumzuur, potassiumjodide, biotine, natriumseleniet, vitamine B12 cyanocoibalamine. Gebruik Dagelijks 1 tablet bij een maaltijd. Let op! Niet innemen tijdens de zwangerschap. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 09-2014
health|voedingssupplement|multi
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�17.30
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Acidophilus Extra 4 is een krachtig probioticum. Iedere capsule bevat 4 miljard ?vriendelijke? bacteriën (op het moment van produceren), waardoor 2 capsules per dag al volstaan. Het preparaat is bovendien melkvrij. Probioticapreparaat Elke capsule bevat: Lactobacillus acidophilus La5 4x109 (4 biljoen levende bacteriën) en Bifidobacterium bifidum Bb12 Hulpstof: Dextrose, zetmeel, capsule (gelatine, kleur: titaandioxide), cellulose, sucrose en magnesiumstearaat. De dextrose en sucrose bij elkaar weegt minder dan 1/50 van een theelepel (minder dan een ½ calorie). Niet geschikt voor vegetariërs. Gebruik: 2 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Niet innemen met hete dranken. Hitte dood de bacteriën. Indien antibiotica gebruikt wordt pas innemen minstens twee uur na inname van het antibioticum. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|probiotica en vezels
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�17.90
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Zink (zinc) citraat 15 mg Mineralenpreparaat Samenstelling: Elke capsule bevat: Zink (als citraat) 15 mg Hulpstoffen: Calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel, microkristallijncellulose, siliciumdioxide, magnesium-stearaat en stearinezuur. Desintegratietijd: binnen een uur. Hypo-allergene formule. Alle mineralen worden vermeld in elementaire waarden. Gebruik: 1 tablet per dag bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: In enkele gevallen kan zink wanneer het wordt ingenomen op een lege maag lichte maagklachten, zoals misselijkheid, veroorzaken. Langdurige inname van 25 mg zink of meer kan leiden tot anaemie. Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|mineralen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�18.15
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Cranberry Tabletten 18.50 mg Samenstelling (per dagdosering van 1 tablet) Vitamine C 40 mg 50% ADH* Cranberry (als 750mg van een 25 : 1 extract) 18.750 mg *ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten: Cranberry (grote Veenbes) Extract, Calciumcarbonaat, Cellulose, Vitamine C (Ascorbinezuur), Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Hydroxypropyl Cellulose, Kleur: Titaandioxide & IJzeroxides, Glycerine), Crosslinked Cellulosegom, Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat. Geschikt voor vegetarie?rs. Gebruik: Neem 1 tablet per dag met een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|vrouw|vitamine C en zure bessen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�18.35
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Selenium ACE is een antioxidantenformule. Selenium is een zeer veelzijdige antioxidant en kan daarom door iedereen gebruikt worden als aanvulling op de voeding. Vitamine A, vitamine C, vitamine E en selenium spelen alle een rol in het behoud van de integriteit van de bloedvaten. Ze kunnen ook deel nemen aan de vorming van collageen en weefselherstel.
health|speciaal|antioxidanten
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�19.10
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lactase Complex 350 mg Samenstelling per dagdosering (= 1 tablet): Lactase Complex 350mg Equivalent met 9000 FCC Ingredienten DiCalciumfosfaat, Microkristallijn Cellulose, Lactase, Siliciumdioxide, Stearinezuur, Crosslinked, Cellulose Gom, Magnesiumstearaat. Gebruik Voor personen die moeite hebben om lactose te verteren, neem 1 tablet voor een maaltijd die melk of melkproducten (lactose) bevat, of zoals aanbevolen door een professional. Neem niet meer dan 3 tabletten per dag Droog en bij kamertemperatuur bewaren Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|voedingssupplement|probiotica en vezels
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�19.95
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Van de vele historische toepassingen van het drinken van Aloë Vera sap, is het kruid het meest bekend van haar positieve eigenschappen voor het in stand houden van een gezonde spijsvertering en een natuurlijke stoelgang, door bevordering van de darmperistaltiek. Lamberts Aloë Vera tabletten bevatten 50 mg extract wat overeenkomt met 10.000 mg vers sap van de Aloë Vera. Samenstelling: Elk tablet bevat: Aloë Vera extract equivalent met 10000 mg (als 50 mg van een 200:1 extract) Hulpstoffen: Cellulose, dicalciumfosfaat, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose, glycerine). Geschikt voor vegetariërs. Gebruik: 1 à 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|probiotica en vezels
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�20.30
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Multi Guard Kids bevat niet alleen belangrijke vitaminen in relevante hoeveelheden voor kinderen, maar ook de sporenelementen die noodzakelijk zijn. Deze plezierig smakende oranjegekleurde kauwtabletten bevatten geen suiker en leveren daarom geen bijdrage tot tandcariës.
health|voedingssupplement|multi|kind
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�20.35
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Glucosamine is essentieel voor het behoud van gezond kraakbeen, het zachte weefsel in de gewrichten. Glucosamine 1200: * bevat 750 mg Glucosaminesulfaat per tablet (geleverd door 1000 mg glucosaminesulfaat 2KCL) * Hoogste graad Glucosaminesulfaat * Hoge oplosbaarheid voor maximale absorptie * 2 tabletten per dag voldoen aan de hoeveelheid die in de meeste klinische studies werden gebruikt (1500 mg per dag)
health|speciaal|bewegen
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�21.15
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Lamberts Acidophilus Extra 10 Probioticapreparaat Samenstelling: Elke capsule bevat: Lactobacillus acidophilus La5 en Bifidobacterium bifidum Bb12 10x109 (10 biljoen levende bacteriën) Hulpstoffen: capsule (hydroxypropyl methylcellulose, titaandioxide). dextrose, aardappelzetmeel, microkristallijncellulose en magnesiumstearaat. Desintegratietijd: binnen een uur. Gebruik: 1 capsule per dag met een glas water of tijdens de maaltijden, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet innemen met hete dranken. Hitte dood de bacteriën. Waarschuwingen voor gebruik: Indien antibiotica gebruikt wordt pas innemen minstens twee uur na inname van het antibioticum. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|probiotica en vezels
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�22.10
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Betasec van Lamberts is een hypoallergene antioxidant formule. Met slechts 1 tablet per dag krijgt u uw dagelijkse portie vitamines, Selenium & natuurlijke plantenextracten binnen! Betasec bevat vitamines A, C en E, selenium en extracten uit druivenpit, ginkgo biloba, groene thee en rozemarijn.
health|speciaal|antioxidanten
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�23.75
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
MSM is de afkorting van Methyl Sulfonyl Methaan. MSM is een in de natuur voorkomende zwavel bevattende stof die voorkomt in cellen van alle levende organismen (planten, dieren en mensen). MSM levert 34% elementair zwavel. Zwavel uit MSM kan worden ingebouwd in de zwavelhoudende aminozuren methionine, cysteïne en taurine. MSM wordt door veel therapeuten en artsen gezien als de ideale partner voor Glucosamine. Veel bedrijven leveren de petrochemische vorm MSM. Lamberts heeft gekozen voor MSM van natuurlijke oorsprong: van boomschors. Elke tablet bevat 1000 mg MSM, waardoor het een van de krachtigste producten op de markt is. Samenstelling Methylsulphonylmethaan, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat. Hulpstof: Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat. Dosering 1 tot 2 tabletten dagelijks tijdens een maaltijd innemen. Let op! Niet innemen tijdens de zwangerschap of wanneer borstvoeding wordt gegeven. Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
health|speciaal
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�23.95
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
Siberische ginseng, soms ook bekend als Eleutherococcus, is een product dat ontwikkeld is als resultaat van de zoektocht van de russen naar een alternatief op de Chinese ginseng (Panax ginseng). Siberische ginseng wordt vooral toegepast dankzij haar eigenschappen als fysiologisch adaptogeen. Het kruid bevat i.t.t. de Panax ginseng geen ginsenosiden, waardoor het gezien wordt als een "milder" preparaat. Het hoofdbestanddeel in de Siberische ginseng wordt gevormd door een grote groep actieve componenten; de zogenaamde eleutherosiden. Deze substanties worden frequent gebruikt als markers binnen de standaardisatieprocedure. Het 100mg extract is bereid vanuit meer dan 1500mg gedroogd poeder en is daardoor krachtiger dan producten die veel minder plantpoeder bevat. Samenstelling: Elke tablet bevat: Siberische Ginseng equivalent 1500 mg (als 100 mg van een 15:1 extract) bevat Eleutheroside E 660 µg Eleutheroside B 150 µg Hulpstoffen: dicalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, titaandioxide, koperchlorofylline, glycerine, crosslinked natrium carboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Desintegratietijd: minder dan 1 uur. Gebruik: 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Waarschuwingen voor gebruik: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 08-2014
health|voedingssupplement|adaptogenen en Q10
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�24.00
Magnify Vitaminstore
Vitaminstore
Vitaminstore
Drogisterij voedingssupplementen
Lamberts
StrongStart MVM is een één-per-dag Multi nutriënt formule speciaal ontwikkeld voor die vrouw die optimaal voorbereid wil zijn bij een kinderwens. Dagelijks ingenomen levert het de 400 µg Foliumzuur, die wordt aanbevolen naast andere geadviseerde vitaminen en mineralen in optimale hoeveelheden.
health|voedingssupplement|multi|zwanger
Review product
 
Review Winkel
Vitamine store
 
�24.10
Lamberts Drogisterij Voedingssupplementen 1 tot 30 van totaal 72 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws