U bekijkt pagina: Home » Tandpasta » Dentaid

Dentaid Tandpasta

Dentaid Tandpasta 1 tot 3 van totaal 3
Magnify Vitis Sensitive Tandpasta
Vitis Sensitive Tandpasta
Vitis Sensitive Tandpasta
Tandpasta
Dentaid

Vitis Sensitive Tandpasta is speciaal ontwikkeld om gevoelige tanden tegen te gaan. De formule ervan is gebaseerd op hydroxyapatietnanodeeltjes: ongelooflijk kleine kristallen die van nature zo’n 96% van het gewicht van de tanden bepalen. Als deze deeltjes in uw mond komen, vormen ze samen grotere kristallen, zodat er uiteindelijk een zuurbestendige laag over uw tanden komt te liggen. Deze beschermlaag herstelt en versterkt uw tandglazuur. Bovendien voorkomen en verminderen de hydroxyapatietnanodeeltjes op deze manier gevoelige tanden. Dit effect wordt nog eens versterkt door het toegevoegde kaliumnitraat, wat voorkomt dat pijnprikkels worden doorgegeven. Zo vermindert de gevoeligheid van uw tanden vanaf de eerste keer poetsen. Vitis Sensitive Tandpasta bevat verder fluoride, waardoor deze helpt beschermen tegen gaatjes. Deze tandpasta verzorgt en herstelt bovendien uw tandvlees. Vitis Sensitive Tandpasta helpt op die manier optimaal om gevoelige tanden tegen te gaan.


Review product
 
Review Winkel
Tandvlees herstellend
 
�4.19
Magnify Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta 75 Ml
Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta 75 Ml
Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta 75 Ml
Tandpasta
Dentaid

Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta

Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta is een tandpasta die helpt om tandvleesproblemen te voorkomen. Deze tandpasta helpt om plak te bestrijden. Daarnaast helpt Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta om uw tandvlees te verzorgen en weer strak te trekken. Daarom wordt deze tandpasta aanbevolen aan mensen die net een behandeling hebben ondergaan voor een tandvleesaandoening. In dat geval helpt Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta namelijk om het terugkeren van de problemen te voorkomen. Ook helpt deze tandpasta bij bloedend en geïrriteerd tandvlees om het tandvlees weer gezond te maken. Daarnaast wordt Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta aangeraden aan kwetsbare patiënten en patënten met een verminderde weerstand zoals rokers, diabetici, zwangere vrouwen, en patiënten met xerostomie. Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta bevat geen chloorhexidine, heeft een aangename smaak en is geschikt voor dagelijks gebruik.


Review product
 
Review Winkel
Tandvlees herstellend
 
�5.19
Magnify Perio-aid 0 12% Chx Gel-tandpasta
Perio-aid 0 12% Chx Gel-tandpasta
Perio-aid 0 12% Chx Gel-tandpasta
Tandpasta
Dentaid

Perio-Aid 0,12% CHX Gel-Tandpasta

Perio-Aid 0, 12% CHX Gel-Tandpasta bevat chloorhexidine. Deze stof remt tandplakvorming en verwijdert reeds gevormde tandplak op de tanden. In de tandpasta zit naast chloorhexidine nog een andere stof,  namelijk Cetylpyridinium Chloride (CPC). Deze stof versterkt de werking van chloorhexidine, zodat u gebit nog grondiger wordt gereinigd. Het optimale effect bereikt u door langdurig gebruik van de tandpasta. Dan brengt de gel namelijk een soort biofilm aan op uw tanden en tandvlees, die de vorming van nieuwe tandplak voorkomt. Door regelmatig te poetsen met Perio-Aid 0, 12% CHX Gel-Tandpasta blijft uw gebit in gezond en in goede conditie. Mensen die zijn behandeld voor een tandvleesaandoening hebben baat bij het poetsen met deze gel. Perio-Aid 0,12% CHX Gel-Tandpasta heeft een positieve werking op de mondhygiëne en herstel van het tandvlees. Daarnaast verkleint het poetsen met Perio-Aid 0, 12% CHX Gel-Tandpasta het risico op irritaties. Uw hele gebit wordt grondig gereinigd en verzorgd. Perio-Aid 0,12% CHX Gel-Tandpasta is alcoholvrij en heeft een heerlijk frisse smaak. 


Review product
 
Review Winkel
Tandvlees herstellend
 
�5.49
Dentaid Tandpasta 1 tot 3 van totaal 3

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws